Verpakkingen


Onze koffie wordt op bestelling gebrand, verpakt en verstuurd, zodat de klant het gemak heeft te genieten van dit (h)eerlijke product.

1 kg verpakking:

250 g verpakking:

5 kg verpakking:

De koffie wordt in een goudkleurige zak met aromaventiel verpakt en gesealed. De verpakking wordt voorzien van een etiket met daarop de soort koffie en de inhoud. Het etiket kan verder gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld het logo en de huisstijl van uw bedrijf. Naast goudkleurig is deze verpakking ook verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver en zwart.

De koffie wordt in een goudkleurige zak met aromaventiel verpakt en gesealed. De verpakking wordt voorzien van een etiket met daarop de soort koffie en de inhoud. Ook dit etiket kan geheel naar u wens gedrukt worden. Naast goudkleurig is deze verpakking ook verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

De koffie wordt in een zilverkleurige zak met aromaventiel verpakt en gesealed. De verpakking wordt voorzien van een etiket met daarop de soort koffie.


verpakkingen

Naast ons standaard assortiment bieden wij ook andere verpakkingsmogelijkheden aan. Een geheel bedrukte verpakking behoort tot de mogelijkheden. Hier zijn echter wel een minimum afname en meerkosten aan verbonden.

ga naar assortiment