De lekkerste koffie


koffie plantageDemi's Chocolaterie is een groeiend bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de chocolade. De uitbreiding met koffie sluit aan op de behoefte van de klant, dit heeft alles te maken met de keus om enkel hoogwaardige kwaliteit aan te bieden.

In onze winkel zijn we voor het eerst begonnen met het vers malen van koffie. Steeds meer mensen wisten de weg naar onze winkel te vinden en de vraag naar onze koffie groeide snel. Door onze expertise en de constant hoge kwaliteit van onze koffiesoorten kregen we naast de vraag van particulieren ook steeds meer vraag voor onze producten uit het bedrijfsleven.

Voor ons staan service en kwaliteit, met de juiste prijsverhouding, hoog in het vaandel. Al onze koffiesoorten komen met tussenkomst van de leverancier rechtstreeks uit de producerende landen en worden op kleinschalige, ambachtelijke wijze gebrand. Ons assortiment bestaat uit single origins en perfect uitgebalanceerde espresso's en melanges, allen met hun eigen karakter. Zo ontstaat er een breed assortiment van krachtige espresso's tot zachte Cerrado's.

ga naar assortiment verpakkingsmogelijkheden